SEO betyr søkemotoroptimalisering altså er SEO forkortelsen for Search Engine Optimization.

Søkemotoroptimalisering er prosessen med å få synlighet i søkemotorer og trafikk inn til nettsiden fra disse «organiske» eller «naturlige» resultattreffene. Det handler om å dukke lengst mulig opp på et Google søk for eksempel. Finner du deg ikke på første side må du kanskje jobbe en del med søkemotoroptimaliseringen. Viktigste er at søkemotoroptimalisering gir deg relevant trafikk som gir potensielle kunder som er på jakt etter det du har å tilby.

Hvis du ønsker at flere skal se nettsiden din og du vil gjøre nettsiden sin mest mulig synlig for andre er det veldig viktig å jobbe med SEO. Det fleste gjør når du søker på “t-skjorte” er å åpne de første 5-10 linkene som kommer opp på Googles første side. Det er nesten ingen som gidder å se på hva som er nederst på siden, og hvert fall ikke hva som er på de neste sidene.

Hvordan kan en forbedre SEO for sin nettside?

Under ser du en liste over hva Google ser etter for at du skal score høyt på SEO.

Relevant innhold og nettside

Backlinks (linker som fører inn til nettsiden din)

Interne linker på nettsiden

Kvalitetsinnhold

Lastetid på nettsiden

Brukervennlighet

Domene autoritet og troverdighet

Kilder:

https://bambuscommunication.no/tjenester/sokemotoroptimalisering/?utm_medium=paid&utm_source=google&utm_campaign=annonseklikk&utm_content=nettside&utm_term=s%C3%B8kemotoroptimalisering&campaignid=11794173279&adgroupid=120234060648&adid=484829642134&gclid=Cj0KCQjwna2FBhDPARIsACAEc_VakZN1HEDuF5Yu0Lc7vWxCs9rO8_0Q06C6YgIQUi-pUP0BcvrQlZcaAvucEALw_wcB#SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *